Thursday, January 19, 2017
Cerita sensasi tatapan umum

[VIDEO] 20 Tahun MERAJUK Tak Bercakap Dengan Isteri, Apa Yang Berlaku Semasa Pertemuan Buat Anak-Anak SEBAK !!!

admin@apeciter 1st January 2017 Resepi Masakan Comments Off on [VIDEO] 20 Tahun MERAJUK Tak Bercakap Dengan Isteri, Apa Yang Berlaku Semasa Pertemuan Buat Anak-Anak SEBAK !!!
sebak

[VIDEO] 20 Tahun MERAJUK Tak Bercakap Dengan Isteri, Apa Yang Berlaku Semasa Pertemuan Buat Anak-Anak SEBAK !!! | HOKKAIDO, JEPUN – Otou Katayama, dari Nara, selatan Jepun, masih tinggal bersama tiga anak dan isterinya, Yumi, meskipun tidak bercakap dan hanya memberikan respon secara mengangguk atau mengomel selama 20 tahun.

Keadaan pasangan itu didedahkan oleh anak lelakinya, Yoshiki, 18, yang menulis surat kepada sebuah program televisyen meminta mereka membantu memperbaiki keadaan itu kerana dia tidak pernah mendengar mereka berdua berbual.

Foto perkahwinan Otou Katayama dan Yumi

Prihatin dengan masalah itu, pihak berkenaan tampil membantu dan mengadakan pertemuan di antara Otou dan Yumi di sebuah taman di mana ia adalah temujanji pertama mereka selepas 20 tahun, sambil disaksikan oleh anak-anaknya.

“Sudah sekian lama kita tidak bercakap. Awak sangat mengambil berat tentang anak-anak.

“Yumi, sehingga kini awak telah mengalami banyak kesusahan. Saya mahu awak tahu bahawa saya berterima kasih untuk segala-galanya.”

Tiga anak pasangan itu memerhati dari jauh

Anak sebak ibu bapanya kembali bercakap

Otou kemudian menjelaskan dia merajuk dengan Yumi kerana cemburu akan isterinya yang terlalu memberi perhatian dan penjagaan terhadap anak-anak mereka.

“Saya seperti cemburu dan saya terus merajuk. Namun, menyesal pun sudah tiada gunakan. Saya harap selepas ini, kita akan buat segalanya bersama-sama,” katanya sambil menundukkan kepala, diikuti oleh isterinya.

 

 

Sumber: http://www.malaysiakubaru.com/

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog. Sekiranya perkongsian artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.