Thursday, January 19, 2017
Cerita sensasi tatapan umum

kalau serius mahukan saya masuk meminang terus

admin@apeciter 11th January 2017 gosip Comments Off on kalau serius mahukan saya masuk meminang terus

15875802_236634096789731_705492195624353

Siapa yang tidak mahu berkahwin bukan, tetapi kerana kekangan masa yang terlalu sibuk bekerja Elfira Loy mengakui dirinya tiada masa untuk bercinta. Tidak mahu terus pening kepala memikirkannya, Elfira memberitahu, kepada lelaki di luar sana yang mempunyai hasrat untuk memperisterikannya, boleh terus masuk meminang sahaja.

BACA: Elfira Loy Terima Anugerah Ikon Wanita Muda

Saya sentiasa bersedia untuk ke fasa seterusnya tetapi sehingga kini belum ada lelaki yang sesuai dan benar-benar serius untuk ke arah itu. Pada saya kalau lelaki itu betul-betul serius inginkan saya, mereka boleh terus masuk meminang kerana saya bukan seorang yang suka bercinta

Ramai orang cakap saya terlalu kerja kuat untuk kejar duit hingga tidak mahu bercinta. Tapi cinta tidak akan datang pun kalau saya duduk sahaja di rumah, lebih baik saya bekerja, katanya kepada m Star Online kepada mana-mana jejaka yang teringin memperisterikannya.

Penerima Anugerah Ikon Muda ini sebelum ini juga pernah menyatakan bahawa beliau sukar menemui jejaka yang sesuai untuk dijadikan teman lelaki kerana kehidupannya yang privasi sejak kecil. Malah kehidupan sehariannya juga banyak dihabiskan bersama keluarga berbanding orang lain yang bersosial di luar rumah bersama rakan-rakan. (rkty/w)

Forum-Ads-Endah-Parade.jpgSUMBER
M Star Online

Sumber: Rotikaya

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog. Sekiranya perkongsian artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.