KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close
Sunday, January 22, 2017
Cerita sensasi tatapan umum

Nora danish tidak mahu hantaran kahwin

admin@apeciter 11th January 2017 gosip Comments Off on Nora danish tidak mahu hantaran kahwin

14606977_154406438360302_202488960044656

Berkali-kali memaklumkan dirinya bakal berkahwin, pada tahun ini Nora Danish sekali lagi berharap dapat bernikah dengan kekasih hatinya, Nedim Nazri. Bagaimanapun buat perkahwinan kali kedua ini, Nora sebolehnya enggan melangsungkannya secara besaran, tiada majlis pertunangan mahupun wang hantaran dan cukup sekadar akad nikah.

BACA: Nora Danish Cuba Nasib Jadi Penyanyi

Insya-Allah kami merancang berkahwin pada tahun ini. Cuma, saya tidak mahu memaklumkan tarikhnya kerana bimbang tak jadi nanti. Siapa yang tidak mahu berkahwin. Sudah sendiri sudah bertahun-tahun mengatakan ingin berkahwin. Kalau semuanya dipermudahkan, saya hanya mahu majlis akad nikah yang diadakan di rumah secara kecil-kecilan

Kalau boleh, kali ini saya tidak mahu bertunang pun, wang hantaran juga takkan ada. Cukup buat yang wajib, iaitu nikah saja, jelasnya kepada Berita Harian Online mengenai hasratnya untuk tidak melangsungkan majlis perkahwinan besar-besaran untuk kali kedua.

Menyedari ramai yang menggesa dirinya untuk berkahwin, namun Nora masih berteka-teki dengan tarikh perkahwinannya dan sering mengatakan masih didalam perancangan. Sebelum ini, Nora juga pernah menyatakan dirinya akan berkahwin dalam masa yang terdekat, tetapi sehingga kini nampaknya pasangan ini masih tidak mengumumkan apa-apa. (rkty/w)

Forum-Ads-Endah-Parade.jpgSUMBER
Berita Harian Online

Sumber: Rotikaya

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog. Sekiranya perkongsian artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.