Thursday, January 19, 2017
Cerita sensasi tatapan umum

Sebab Mengapa Azmil Mustapha Tetapkan Bayaran RM100000 Sehari Untuk Sebuah Drama

admin@apeciter 11th January 2017 gosip Comments Off on Sebab Mengapa Azmil Mustapha Tetapkan Bayaran RM100000 Sehari Untuk Sebuah Drama

2j6rHsn

Pelakon yang pernah popular dengan filem Mekanik dan Ali Setan, Azmil Mustapha berkongsi cerita tentang bagaimana beliau menolak tawaran lakonan dengan cara baik selepas mengambil keputusan untuk tidak lagi membabitkan diri dalam bidang hiburan.

2j6mnVI
Kalau nak tahu sejak dua tahun lalu saya masih mendapat tawaran berlakon. Syarikat penerbitan itu sanggup membayar saya RM10,000 sehari semata-mata mahu saya muncul dalam drama mereka. Saya menolak dengan cara baik tetapi mereka tetap datang memujuk. Jadi saya pun menetapkan satu syarat iaitu bayaran sebanyak RM100,000 sehari. Mendengarkan syarat itu, mereka terus menolak. Bukan saya nak mempermainkan mereka, tetapi itu saja cara berhemah yang boleh membuatkan mereka berhenti memujuk saya.
Dalam masa sama, Azmil memberitahu bahawa dia tidak pernah berasa rindu terhadap bidang lakonan yang pernah mempopularkan namanya satu ketika dulu.

Kali terakhir saya berlakon adalah dalam filem Puteri Gunung Ledang pada 2004. Saya menerima tawaran itu pun selepas penerbit dan pelakonnya, Tiara Jacquelina bersetuju dengan 10 syarat yang ditetapkan. Saya terima tawaran itu kerana Tiara adalah kenalan lama saya dan pada masa sama Datuk M Nasir turut berlakon di mana saya memang meminatinya. Selepas itu hinggalah sekarang saya terus berhenti berlakon.

Sumber : Mediahub

Sumber: superkiram

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog. Sekiranya perkongsian artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.