Thursday, January 19, 2017
Cerita sensasi tatapan umum

Dia Berak Dalam Komuter Pulak

admin@apeciter 12th January 2017 gosip Comments Off on Dia Berak Dalam Komuter Pulak

2idlQlq

Seorang lelaki dengan selambanya membuang air besar di dalam sebuah komuter Shanghai Metro Line 2, cetus pelbagai reaksi netizen di negara itu.

Tindakan tidak bertamadun lelaki itu dirakam oleh beberapa penumpang yang duduk di hadapannya dan dimuat naik ke laman Weibo.

Walaupun menjijikkan, beberapa penumpang di hadapannya tetap tidak berganjak, malah merakam aksi menjijikkan lelaki itu cirit-birit di atas sekeping suratkhabar yang dijadikan sebagai alas.

Difahamkan, komuter tersebut berhenti setiap 2-3 minit di perhentian yang juga menyediakan tandas untuk kegunaan orang awam. Namun, lelaki terbabit mungkin sudah tidak mampu menahan kesakitan itu lalu melondehkan seluarnya dan membuang air besar di situ tanpa sebarang rasa malu.

Dalam kejadian baru-baru ini juga, seorang wanita dengan selambanya membuang air kecil di atas kaunter sebuah kedai di Taiwan. Wanita terbabit menadah air kencingnya di dalam sebuah cawan kecil yang kemudian meminum air kencingnya sendiri.

Sumber : Mediahub

Sumber: superkiram

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog. Sekiranya perkongsian artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.