Thursday, January 19, 2017
Cerita sensasi tatapan umum

KEJAM Kanak Empat Tahun Dirogol Dibunuh Dan Ditanam Inilah Tiga Suspek Yang Ditangkap

admin@apeciter 12th January 2017 gosip Comments Off on KEJAM Kanak Empat Tahun Dirogol Dibunuh Dan Ditanam Inilah Tiga Suspek Yang Ditangkap

KEJAM!… Kanak Empat Tahun Dirogol Dibunuh Dan Ditanam. Inilah Tiga Suspek Yang Ditangkap !!!

Gempar apabila penduduk menemui mayat kanak yang ditanam dalam lumpur. Hasil siasatan kanak itu dirogol sebelum dibunuh dan ditanam. Selepas siasatan pihak Polis menemui 3 orang suspek yang merupakan orang terdekat dengan mangsa iaitu…..KEJAM! Kanak Empat Tahun Dirogol Dibunuh Dan Ditanam. Inilah Tiga Suspek Yang Ditangkap !!! |PAPUA BARAT, INDONESIA Warga bandar Sorong digemparkan dengan penemuan mayat seorang kanak-kanak perempuan bernama Kasia Mamangsa dalam lumpur, jam 2.30 petang Selasa.

Mangsa yang berusia 4 tahun itu ditemui ditanam dalam lumpur dengan keadaan tangan diikat, dipercayai diperkosa sebelum dibunuh, berdasarkan penemuan darah di sekitar kemaluan mangsa.

Mayat mangsa kemudian dari sungai berlumpur itu sebelum dihantar ke Hospital Kota Sorong untuk bedah siasat.

Terdahulu, ibu mangsa, Yuli, juga berusaha mencari anak kecilnya itu, namun gagal menemui mangsa. Namun, kakak mangsa, Grece dikatakan sempat melihat mangsa dibawa oleh seorang suspek ke lumpur berkenaan, menjadi petunjuk utama dalam siasatan tersebut.

Sementara itu, pihak polis telah berjaya menahan tiga remaja lelaki yang dipercayai mempunyai kaitan dengan kes pembunuhan itu. Kesemua suspek yang ditahan adalah merupakan jiran mangsa.

Menurut saksi, ketiga-tiga suspek sebelum itu baru selesai berpesta dan dilihat membawa seorang kanak-kanak kecil di sekitar bandar, tidak beberapa jauh dari rumah mangsa sebelum gerakan mencari dilakukan.

Polis terpaksa mengenakan kawalan ketat bagi mengelakkan sebarang kejadian yang tidak diingini dari ahli keluarga mangsa.

Sumber: ohkisahtentangkita

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog. Sekiranya perkongsian artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.