Thursday, January 19, 2017
Cerita sensasi tatapan umum

Kerana tergilagilakan abang sado lihat apa yang dilakukan wanita ini sungguh MURAHAN

admin@apeciter 12th January 2017 gosip Comments Off on Kerana tergilagilakan abang sado lihat apa yang dilakukan wanita ini sungguh MURAHAN

Kerana ‘tergila-gilakan abang sado’, lihat apa yang dilakukan wanita ini sungguh MURAHAN!!

d.png

Sungguh memalukan apabila seorang wanita sanggup melakukan apa saja demi mendapatkan apa yang digilainya seperti wanita ini.

Satu klip video yang dimuat naik oleh seorang pengguna laman sosial menunjukkan, seorang wanita warga cina sanggup ‘menyerahkan dirinya’ untuk dinikmati oleh seorang lelaki yang berbadan sado di dalam sebuah pusat karaoke.

Kejadian itu dipercayai berlaku di selatan China baru-baru ini. Memang tidak dinafikan kebanyakkan wanita zaman sekarang ini tergila-gilakan lelaki yang berbadan sado.

Entah apa yang menarik tentang lelaki yang memiliki badan sado sehinggakan sanggup memalukan diri sendiri dengan melakukan apa saja demi dapat ‘merasai’ badan sado lelaki itu.

Mungkin saja lelaki itu adalah merupakan seorang ‘bapa ayam’ yang menjual wanita-wanita muda untuk menjadi pelacur ataupun GRO di pusat-pusat hiburan disana.

Dengan memilik badan sado itu, lelaki itu telah berjaya menarik perhatian wanita tersebut supaya mencari telefon bimbit yang diletakkan didalam seluar lelaki itu.

Dengan ‘bangangnya’ wanita itu pun dengan malu-malu mencari telefon bimbit itu di dalam seluar abang sado tersebut.

Nampak sangat yang wanita tu memang sudah tak tahan bila melihat lelaki berbadan sado tu hinggakan sanggup melakukan perkara-perkara ‘menjijikan’ itu di dalam bilik karaoke tu.


Sumber: makjemahhot

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog. Sekiranya perkongsian artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.