Thursday, January 19, 2017
Cerita sensasi tatapan umum

Siti saleha rancang nikah lepas aidilfitri

admin@apeciter 12th January 2017 gosip Comments Off on Siti saleha rancang nikah lepas aidilfitri

14592143_1127412363994026_60107029256874

Selepas selamat bertunang pada November tahun lalu, Siti Saleha dan bakal suami merancang bakal bernikah selepas Hari Raya Aidilfitri depan. Enggan mengikat tali pertunangan terlalu lama, Saleha tidak mahu meletakkan tekanan yang keterlaluan di dalam membuat persiapan perkahwinan bagi mengelakkan perkara yang boleh menjejaskan hubungannya.

BACA: Selamat Bertunang, Siti Saleha Nikah Tahun Depan

Insya-Allah saya akan berkahwin pada tahun ini iaitu selepas raya Aidilfitri tapi belum ada tarikh yang tepat lagi buat masa ini. Sebenarnya saya tidak mahu terlalu merancang dan setakat ini belum beli apa-apa lagi. Tema untuk majlis pun saya belum ada, masih mencari-cari. Cuma akan ada beberapa majlis yang kami akan adakan

Saya sentiasa positif dan tidak terlalu malayan perkara yang menjejaskan pertunangan. Bergaduh itu biasalah, semua hubungan ada pasang surutnya. Apa yang saya boleh katakan, saya rasa baik-baik sahaja pada ketika ini. Tidak mahu meletakkan tekanan terhadap persiapan perkahwinan itu, jelasnya kepada m Star Online mengenai perkara itu.

Bagaimanapun, Saleha masih belum meletakkan sebarang tarikh khusus untuk majlis perkahwinannya nanti dan katanya lagi, perkara tersebut masih dalam perbincangan. Kalau perkahwinan melibatkan selebriti pasti saja soal tajaan timbul, begitu juga Saleha yang juga ada menerima beberapa tawaran untuk menaja perkahwinannya. (rkty/w)

Forum-Ads-Endah-Parade.jpgSUMBER
M Star Online

Sumber: Rotikaya

–> Klik jika rasa post ini patut dibuang

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog. Sekiranya perkongsian artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.