KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close
Sunday, January 22, 2017
Cerita sensasi tatapan umum

Browsing the "Kesihatan" Category

64692.jpg

Why PruBSN No 1

Hem ada satu hamba Allah cakap PRUBSN bukan No 1 dan bukan jugak dalam senarai top 10. Hehe.. dia nak saya tunjuk bukti. Okla.. Saya tunjuk bukti yek and clearkan segala persoalan. Memang secara dasarnya PruBSN memang no 1 dalam [...]

December 2, 2015 Kesihatan
64694.jpg

PruBSN Anda seorang peniaga

ADAKAH ANDA SEORANG PENIAGA? *illustrasi ini mengambilkira peniaga berumur 40 tahun dengan pembahagian RM500 untuk takaful dan RM300 untuk pelaburan. Ianya berubah mengikut situasi umur, kesihatan atau tempoh pelaburan… sebarang maklumat buley PM saya =) Sumber: adekwaniey –> Klik jika [...]

December 2, 2015 Kesihatan
64697.jpg

PruBSN Takaful Menarik di bulan NOVEMBER

Wow!!! Apa yang menarik di bulan November ni eh? Baru-baru ini produk PruBSN takaful untuk Takaful Health 2 sudah dilancarkan. Apa yang menariknya???? Ce teka ce teka!! ^_^ PruBSN akan melancarkan manfaat terbaru untuk medical card Takaful Health 2 yang [...]

December 2, 2015 Kesihatan
64687.jpg

Tengok Ramai client puas hati dengan produk PruBSN

Haaaaaa… korang tengok artikel di bawah.. Harian Metro, 30/11/2012. Ini adalah dari beberapa testimoni dari pelanggan PruBSN Takaful sendiri. Jadi apa tunggu lagi? Masih nak sangsi dengan kami? Dah terbukti kami adalah salah satu trusted company yang paling dipercayai. Ramai [...]

December 2, 2015 Kesihatan
64689.jpg

Anggota polis pun perlukan insurans persendirian

Siapa dekat sini adalah anggota polis sila angkat keyboard!!! Hehehe.. Kengkawan, bulan lepas kalau tidak silap saya ada satu artikel yang memberitahu bahawa anggota polis juga memerlukan insurans persendirian kerana apa? Kerana kerajaan tidak semestinya akan menanggung secara details berkaitan [...]

December 2, 2015 Kesihatan
64683.jpg

PruBSN takaful terbaik di Asia

Wow!~ Sangat terkejut dan teruja. Im so proud to be one of the prudential agen! No doubt, terbukti prubsn adalah yang terbaik diperingkat Asia. Diulangi, DI PERINGKAT ASIA!!!!!! So, client2 yang berminat nak ambil insurans.. jangan segan silu kontek saya. [...]

December 2, 2015 Kesihatan
64685.jpg

Pengajaran Khas buat kaum wanita di luar sana

Cerita kali ni memang khas untuk kaum wanita yang sudah bersuami, ada anak, suri rumah atau sudah bekerja. Saya nak menceritakan satu cerita: Ada seorang client wanita mempunyai seorang anak. Suaminya seorang ustaz. Client wanita ini mengambil insurans tanpa persetujuan [...]

December 2, 2015 Kesihatan
64676.jpg

Apa beza takaful dengan insurans

Ramai yang tidak tahu apa itu takaful dan apa itu insurans. Table kat bawah ni boleh kasik perbandingan. Rasanya ramai boleh faham kot? Sumber: adekwaniey –> Klik jika rasa post ini patut dibuang Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website [...]

December 2, 2015 Kesihatan
64678.jpg

Manfaat perlindungan Bagaimana pemahaman anda

Tujuan utama manfaat ini adalah untuk penggantian pendapatan seseorang. Sebagai contoh 1 orang suami/ayah yang berpendapatan RM2500 sebulan, dia boleh menjana RM2500 sebulan ketika dia sihat namun selepas dia meninggal/lumpuh/kritikal maka dia TIDAK BERUPAYA menjana pendapatan bulanannya. Maka manfaat ini [...]

December 2, 2015 Kesihatan
64681.jpg

Khas untuk pasangan yang mempunyai anak

Tiada ibu bapa yang tak sayangkan anaknya; Kalau boleh segala kehendak anak diikuti, anak nak makan KFC, mcD, pizza dituruti setiap bulan time gaji, xkira berapa pun pasti dituruti, Anak nak beli mainan, gajet juga dituruti apa dihajati, pakaian berjenama [...]

December 2, 2015 Kesihatan